A REDNEX csapatának videoklip forgatása - 2022.06.15. - HEJCE

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik felszabadultan tudnak viselkedni, mulatni, táncolni és hajlandóak akár vicces jelenetekben is részt venni.

A klipben a “táncoló tömeg” mellett 5-10 főszereplő is lenne, akik az általunk készített jelmezeket viselnék. A zenekar mellett ők fogják alkotni a szereplők keménymagját, így különösen fontos, hogy bevállalósak legyenek bizonyos körülmények között.

Jelmez példa:

A klip country stílusú (vidéki stílusú) lesz. A ruhákat és az összképet ennek megfelelően fogjuk kialakítani. Az ruházat ne tartalmazzon rikító színeket, látható címkéket vagy hirdetésszöveget.

Ajánlott ruházat:
– farmer
– flanel ingek
– bőr övek, sapkák, kiegészítők
– szalmakalap, díszítésként tollak
– Színek – fehér, krém, barna és egyéb természetes színárnyalatok
– gumicsizmák, bőrcipők, szandálok, tornacipők (a fenti színekhez igazítva)
– nagyon fontos a kopott és elhanyagolt megjelenés – koszos, szakadt ruha, fésületlen haj stb. !


A forgatás napján gulyást és sört biztosítunk (mindenki igyon mértékkel, az indokolatlanul ittas embereket kizárjuk a forgatásról). Limitált számban szállás is biztosított a távolabbról érkezők számára (50+ km Hejcétől) , amit a lent megadott e-mail címen igényelhető.

A klipben való részvétel ingyenes.

Kérünk mindenkit, aki komolyan érdeklődik a klipben való részvétel iránt, jelentkezzen május végéig a sandor@altway.eu címen. A jelentkezéshez egy fotót is mellékelj az általad kiválasztott ruhában amiben jönnél (beleértve az esetleges kiegészítőket és frizurákat is). Limitált számban ingeket és egyéb kiegészítőket mi is tudunk biztosítani.

A kiválasztott jelentkezőkkel felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatjuk őket a további lépésekről.

Klipek a produkcióinkból, amelyeket érdemes megnézni forgatás előtt: